Nyt alkais vähän selveen asiat. Sain hoidettuu ittelleni ajan lääkäriin sekä aikaa diakonille jottai saisin hieman ruoka-apua. Aluksi muka tuntu että tää kuukausi ois vihdoin vähä kevyempi ettei tarvis ihan miettii että voinko ostaa nyt limupullon ja nautiskella mutta toisinhan tässä taas kävin. 

Osarilaskujen pinkkakin kasvaa kun ei pääse kunnolla lyhentämään niitä. Saas nähdä jos veronpalautuksista jäis hieman rahaa yli että sais summaa pienennettyy. Aina oon ensin huolehtinut että eläimillä ois kaikki tarpeellinen. Itselle on ihan sama jos joutuu syömään hieman niukemmin. Ne on mulle kuitenki tärkeintä elämässä ja ilman niitä makaisin todennäköisesti vaan sängynpohjalla. Niiden ansiosta lenkkeilen ja pysyn jonkunlaisessa elämän rytmissä. 

Huomasin että tätä blogia lukee päivittäin ainakin muutama ihminen ja ois hienoo jos vaikka kommentoisitte joskus mitä pidätte blogista tai jos jotain pitäis muuttaa. :) En sit jaksa mitään luuseri kommentteja elämän hankkimisesta jne. 

Kiitos kaikille lukijoille. :) Vaikkei tääl kyl mitään päätä huimaavaa tekstii paljo oo ollu mut kiva jos joku edes jaksaa lukee. :D